טרנד המטבח הביתי ממשיך להפתיע ונדמה כי כל מי שחשקה קיבתו בסנדוויץ טעים ומשביע, מוותר על דוכני המזון ברחוב והבחירה המנצחת היא הטעם הביתי.
אחד כזה, יחיד ומיוחד, פגשתי השבוע. יניב אוחנה מ'הקובה של יניב', יצר לחמנייה לתפארת, שונה מכל מה שיש לאחרים להציע. מפתיעה ומפתה. לחמניית קציצות עוף וירק, כזו שעוד לא טעמתם.
כבר בביס הראשון מרגישים שבאמת נעשה פה כריך במחשבה תחילה. הלחמנייה טעימה, לא בצקית, לא כבדה ולא מכבידה ועוקפת בקלות את הפיתה-לאפה והבאגט המוכרים. חשוב מכך: היא מפרגנת לקציצות העוף, נותנת להן את כל הבמה, סופגת את מיצי התבלינים והופכת את הביס לכזה שמייד אתה רוצה עוד ועוד ושלא ייגמר.
התוספות מצליחות לשדרג את הכריך אל סף השלמות. המטבוחה ששחתה בסיר ארבע שעות שלימות היתה מעולה ויחד עם החציל המטוגן ונגיעות הסחוג והלימון הכבוש, יצרו חגיגה לחיך והפכו את הכריך הזה למה שהוא באמת. כריך בהפתעה.
המחיר 40 ש' לכריך. עוד במטבח של יניב. סיגרים, קובה, ספיחות, חלת שניצל הזמנות בטל; 054-287-3827